Termeni si Conditii

SC SEVER SOUND EVENTS SRL cu sediul pe Strada Dragos Voda nr 14 Sibiu, administrată de Prie Elena și reprezentată online prin intermediul site-urilor web fotografiedebebelusi.ro, seversound.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC SEVER SOUND EVENTS SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului fotografiedebebelusi.ro, cu sau fară o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web fotografiedebebelusi.ro. Informăm pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

SC SEVER SOUND EVENTS SRL face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web fotografiedebebelusi.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Dreptul de autorToate fotografiile și textele de pe acest site aparțin SC SEVER SOUND EVENTS SRL și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail office@seversound.ro sau folosind formularul de contact.