A fi insarcinata este unul din cele mai speciale momente din viata unei femei. Si desi stim ca nu toate cele 9 luni sunt usoare si fara „peripetii”, sarcina este o etapa ce merita capturata si amintita. Este inceputul povestii copilului tau!

Timpul trece, bebelusul tau creste. Nu pierde ocazia de a-l fotografia in toata splendoarea si inocenta unei perioade care dispare cat ai clipi. Programeaza o sedinta foto si bucura-te de fiecare minut alaturi de copilul tau, iar apoi daca vrei un album pe care il vei privi cu inima plina de dragoste si peste zeci de ani.

Sedintele foto in natura sunt despre voi, despre bucuria momentelor petrecute in aer liber,iar noi surprindem experienta momentului, in cele mai frumoase cadre pentru a va reaminti cu drag si a retrai clipa de fiecare data cand va uiati la ele.

Timpul petrecut alaturi de copii zboara si in timp ne raman doar amintirile legate ziua in care a mers in picioare, prima aniversare sau prima zi in care a mers la scoala. Te putem ajuta sa pastrezi toate aceste clipe minunate, salvate in fotografii la care te vei uita cu drag peste ani.

GALERIE