SEDINTE FOTO IN AER LIBER

Previous
Next

O fotografie spune mai mult decat reusesc o mie de cuvinte. Bucuria primelor zile in lume, seninatatea ochilor cu care un copil primeste imbratisarea mamei sau zambetul care se rasfata cu atentia tuturor celor ce participa la “sarbatoarea” nasterii unui copil sunt doar cateva dintre cuvintele ce compun povestea pe care o spun fotografiile noastre.

SEDINTE FOTO IN AER LIBER – 550 RON

Durata sedinta foto 60 de minute. Acest pachet contine doua decoruri, doua tinute si o sedinta foto cu familia. Se livreaza toate fotografiile brute plus 30-35 fotografii   editate.

Sedintele foto in aer liber se realizeaza in fuctie de sezon, in diferite locatii, pot sa fie sedinte foto de aniversare, sedinte foto de familie, de Craciun si de Pasti. Punem la dispozitie recuzita necesara si tinuta pentru copii cu varsta pana la patru anisori. Sedintele foto in natura sunt despre voi, despre bucuria momentelor petrecute in aer liber,iar noi surprindem experienta momentului, in cele mai frumoase cadre pentru a va reaminti cu drag si a retrai clipa de fiecare data cand va uiati la ele. Locatiile pentru astfel de sedinte foto sunt alese de noi sau de client.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

SEDINTE FOTO IN AER LIBER

Sedintele foto in aer liber se realizeaza in fuctie de sezon, in diferite locatii, pot sa fie sedinte foto de aniversare, sedinte foto de familie, de Craciun si de Pasti.

Punem la dispozitie recuzita necesara si tinuta pentru copii cu varsta pana la patru anisori.

Sedintele foto in natura sunt despre voi, despre bucuria momentelor petrecute in aer liber,iar noi surprindem experienta momentului, in cele mai frumoase cadre pentru a va reaminti cu drag si a retrai clipa de fiecare data cand va uiati la ele.

Locatiile pentru astfel de sedinte foto sunt alese de noi sau de client.

MAI MULTE DESPRE NOI

Ne bucura curiozitatea dumneavoastra pentru munca noastra. Suntem o echipa care munceste mult, iar in ciuda volumului mare de munca, a oboselii de multe ori, a efortului de a creste si de a ne imbunatatii serviciile, trebuie sa stiti ca tot ceea ce facem implica multa dedicare si dragoste pentru munca noastra. 

Pasiunea este lucrul care m-a impins spre descoperirea fotografiei si spre exploatarea ei. Pentru mine fotografia inseamna joaca cu timpul, pentru ca prin fiecare imagine surprinsa reusesc sa-i spun timpului sa se opreasca in loc, chiar daca doar pentru o clipa, dar suficient de mult pentru ca amintirea acelei clipe sa nu fie niciodata data uitarii.

Acest proiect este realizat de Sever Sound Events.