Termeni si conditii

Acest document stabileste regulile de utilizare a site-ului www.FotografieDeBebelusi.ro


Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

Site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro este proprietatea firmei S.C. Sever Sound S.R.L.D. Sibiu

Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati aceste reguli. Autorii acestui site pot revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu drepturile si obligatiile dvs.

Prin termenul de “utilizator” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro, indiferent de motiv, nationalitate sau locatie geografica.

Utilizarea materialelor
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietate privata. Folosirea informatiilor de pe site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro, fara permisiunea scrisa si expresa a autorilor acestuia, reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor (prevazut de Legea 8/1996 si/sau alte legi).

Conditiile de utilizare a sitului
Site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro poate fi utilizat doar in scopuri legale. Orice alta modalitate de utilizare a sitului este expres interzisa. In mod special este interzisa obtinerea informatiilor de pe site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro pe alta cale decat prin accesarea paginilor web, cum ar fi incercarile de obtinere a parolelor de acces in zone neautorizate, sau executarea de coduri, programe executabile sau orice astfel de instrumente cu scopul de a accesa informatiile in moduri nepermise de structura site-ului www.FotografieDeBebelusi.ro.

Informatii pentru utilizatori
In cazul in care vi se va cere sa va inregistrati pe site-ul www.FotografieDeBebelusi.ro, vi se vor cere anumite informatii personale. Dumneavoastra sunteti obligati sa introduceti numai informatii corecte si reale si acceptati consecintele juridice ale nerespectarii acestei conditii:

  • nu se va divulga niciodata unei terte persoane informatiile continute in cererea dumneavoastra de inregistrare
  • informatiile introduse de dvs. pot fi luate in considerare la efectuarea unor statistici, respectandu-va totala anonimitate. Ne rezervam dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-ne pe preferintele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc
  • asemenea oferte pot fi facute si de catre un tert implicat.

Informatii generale legate de utilizarea site-ului www.FotografieDeBebelusi.ro

  • Utilizatorul este singurul responsabil de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor sale.
  • Utilizatorul raspunde pentru eventuala utilizare a inregistrarii sale, indiferent daca eventuala utilizare se face de el sau de o alta persoana, cu sau fara voia sa.
  • Utilizatorul se obliga sa sesizeze autorilor site-ului orice abuz privind eventuala inregistrare a sa.

Folosirea site-ului www.FotografieDeBebelusi.ro este gratuita, indiferent de serviciile folosite de utilizator. Ne rezervam dreptul de a introduce taxe de utilizare pentru oricare sau toate serviciile, obligandu-se in acelasi timp sa notifice in timp util pe cei carora li se vor aplica respectivele tarife.

In cazul in care utilizatorul depaseste limitele impuse de acest contract in utilizarea site-ului www.FotografieDeBebelusi.ro , ne rezervam dreptul de a lua masurile sanctionatorii considerate necesare, care pot include fara a fi limitate la:

  • anularea inregistrarii utilizatorului
  • interzicerea accesului utilizatorului la oricare sau toate serviciile oferite
  • actionarea in justitie.

Utilizatorul intelege si este de acord sa despagubeasca reprezentantul www.FotografieDeBebelusi.ro pentru orice pagube pricinuite prin fapta sa.

Pentru mai multe detalii, sugestii sau comentarii legate de stabilirea Termenilor si Conditiilor de Utilizare a site-ului www.FotografieDeBebelusi.ro, va rugam sa ne contactati prin email la adresa seversound [at] gmail.com sau sa apelati +4 0269 246 314 sau +40 744 558 345.