Despre
Fotografie de bebelusi


Bine ati venit!

Ne bucura curiozitatea dumneavoastra pentru munca noastra. Suntem o echipa care munceste mult, iar in ciuda volumului mare de munca, a oboselii de multe ori, a efortului de a creste si de a ne imbunatatii serviciile, trebuie sa stiti ca tot ceea ce facem implica multa dedicare si dragoste pentru munca noastra. De aceea, acordam mereu multa atentie dorintelor clientilor nostri, bucurandu-ne  impreuna cu ei de momentele deosebite, de care fotografiile pe care le facem vor aduce mereu aminte. Iata si cateva dintre serviciile pe care le oferim

  • Fotografie de bebelusi
  • Fotografie de aniversare
  • Fotografie de familie
  • Fotografie de sarcina

Cine suntem?

Suntem o echipa care si-a inceput activitatea acum 10 ani la Sibiu, cu pasi mici, dar care, in tot acest timp, ne-au deschis multe noi drumuri. Am cunoscut multi oameni care ne-au ajutat, dar mai multi care ne-au fost clienti sau colaboratori, pe care i-am ajutat sa faca din momentele speciale amintiri deosebite.

La inceput am fost  echipa Sever Sound, iar in timp, in aceasta familie profesionala, a aparut si Helen Photography, din dorinta si munca careia s-a nascut “Fotografie de bebelusi.ro”.

Ce facem?

Realizam fotografie profesionala, dedicandu-ne in special acestui domeniu, al fotografiei de bebelusi, dar, in acelasi timp, experienta ne-a pregatit pentru orice fel de situatie, stiind cum si unde sa folosim echipamentul fotografic astfel incat rezultatele sa fie conform asteptarilor clientilor.

Serviciile noastre includ si printarea fotografiilor in albume cartonate, cu coperti din piele sau imitatie de piele, in care amintirile dumneavostra vor parea mult mai frumoase.

De ce noi?

Pentru ca experienta ne recomanda, la fel ca si portofoliul nostru de clienti. Pentru ca munca noastra inseamna nu doar eforturi financiare pentru a achizitiona mereu echipament foto de ultima generatie, dar si pasiune si atentie pentru pretentiile clientului, astfel incat satisfactia colaborarii sa existe de ambele parti.

Am lucrat nu doar odata cu cei de la Sever Sound, reusind sa ma surprinda de fiecare data cu devotamentul pentru munca pe care o fac, insa Helen Photography si pasiunea investita in Fotografiedebebelusi.ro mi-au atras atentia in mod deosebit. Nu am decat un singur cuvand de spus pentru tot ceea ce fac: “BRAVO!”.

Liana Soima